Konkurrence resultater » 2012 » Springcup Nord 2012
Der var i weekenden afvikling af den nordjyske udgave af springcuppen, nemlig Spring Cup Nord, som Randers Gymnastiske forening traditionen tro afvikler den første weekend i det nye år.

Springteam Sæby viste deltagelse med et stort antal gymnaster. Ikke mindre end 34 unge gymnaster deltog, hvoraf flere var med for første gang.

Det var en stor oplevelse for debutanterne at være en del af dette kontrollerede kaos et individuelt stævne oftest er. Der konkurreres på 4-5 baner samtidig og det kræver hjælp og støtte fra frivillige voksne at finde ind i de rigtige rækker.

Heldigvis kan det ses på resultatlisterne, at opgaven blev løst til fuld tilfredshed.

Ud af de 34 deltagere blev det til 11 finalepladser på måtte og til 10 finalepladser på trampetten fordelt på forskellige aldersgrupper.

Det blev til guld til Anna Hellum og Mille Frihauge, sølv til Mathilde Hammeleff og Mille Ring Henriksen og bronze til Helle Christiansen, Kirstine Falborg og Lærke Madsen.

På trampetten fik Helle Christiansen og Kirstine Falborg guldmedaljer, sølv til Corinna Jensen og Mille Ring Henriksen og bronze til Laura Da Silva og Mille Frihauge.

Springteam Sæby | springteamsaeby@gmail.com | CVR.: 33326343